recenze Czech Holiday Center - Stránky 12 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Czech Holiday Center

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
antonin bezpalec

Příspěvek od antonin bezpalec » 11 dub 2018 22:14

za mne dobry, vratil jsem se v breznu z rakouska a uslo to. Byl jste s nima nekdo ve stredisku Costa Adeje Garden ?

Semerádovi HK

Příspěvek od Semerádovi HK » 02 úno 2018 02:03

Naše zkušenost je taková, že jsme byli v Kutné Hoře na schůzce, kde jsme pochopili co dělají a kam jezdí. Schůzka byla věcná a dokázali jsme se tak lépe zorientovat kam pojedeme. Pořídili jsme si i další dovolené. Někdy se vyplatí obětovat trochu času a mít pak jistotu do čeho jdu. Samozřejmě až realita ukáže jestli bylo všechno, jak jsme slyšeli a viděli.

Kerrry

Příspěvek od Kerrry » 28 led 2018 21:18

Proč bych měl jezdit do Kutný Hory…?! Jestli pro mě něco máte, hoďte to do emailu, naučte se jít s dobou. Nazdar.

Veselka T.

Příspěvek od Veselka T. » 15 led 2018 17:55

6.1-13.1. jsem se zúčastnili dovolené v Amadeus Radstadt. Cesta nám z Českých Budějovic trvala pouze slabé 3 hodiny. Našli jsme útulné ubytování, které nám umožnilo strávit příjemnou dovolenou. Vřelý byl po celou dobu pobytu také personál. Co nám trochu vadilo, bylo že nefungovala v kuchyni digestoř. Jsme zvyklí si vařit a tak jsme museli větrat balkónem. Nicméně ostatní věci bez připomínek, pěkné. I když nás přepadl dva dny déšť, přesto jsme neměli problém si skvěle ve Flachau ve vyšší nadmořské výšce zalyžovat. Tuto zkušenost bohužel z českých hor nemáme, tam když prší tak to chata jistí…

Honza K

Příspěvek od Honza K » 01 pro 2017 21:40

Byli jsme v Maďarsku v hotelu Repce v Bucku. Dovolená se nám vydařila. Hotel byl přímo v areálu lázní, které byly velmi pěkné. Jakožto starší klienti jsme ocenili, že tam nebylo dvacet tobogánů a velký ruch, naopak klid a příjemný relax. Dík, vycestujeme s vámi znovu. Chválíme příjemné jednání. Honza K.

Prokeš Petr

Příspěvek od Prokeš Petr » 02 říj 2017 20:16

S touto cestovnkou máme zkušenost celkem dobrou, byli jsme s nimi ´v Rakousku a na Slovensku. Celkový průběh rezervace a zajištění dovolené byl bez problémů. V obou případech jsme byli také velmi spokojeni s ubytováním. V Rakousku to byl Amadeus Radstadt a na Slovensku Residence club Donovaly. Původně jsme do toho Radstatu nechtěli jet, ale pracovnice z rezervačního oddělení mě ukecali a udělali dobře, ještě jim za to dlužím lahvinku. Přejeme další spokojené klienty. Prokeš Petr

Petra

Příspěvek od Petra » 28 zář 2017 17:22

Dovolená v Residence club na Donovalech byla nejhezčí dovolenou za poslední roky. Vše bylo skvělé i díky počasí, které nám umožnilo šlapat po horách. Skvělý byl wellness na hotelu právě po takovýchto výletech. Jídlo nám také naprosto vyhovovalo. Slovensko je a vždy bude naše srdeční záležitost

Tomáš Řektak

Příspěvek od Tomáš Řektak » 12 zář 2017 18:15

Dovolená na Tenerife proběhla bez problémů

Radek C.

Příspěvek od Radek C. » 06 zář 2017 18:33

Již asi po osmé jsem se vydal přes Czech holiday na dovolenou. Tentokrát to bylo na poznávací zájezd na Ukrajinu. Ukrajina je krásná země, jenom chudáci lidi v čem tam musí dneska žít. Držím jim palce ať se tam situace uklidní.

Yitka

Příspěvek od Yitka » 02 zář 2017 03:51

Asi normálně fungujou, já už u nich byl před 6 rokama, vesměs se dá souhlasit s většinou příspěvků, který tady čtu. Koukám co tady je novýho, protože volali zase manželce ať přijedem. Já jedu, nechápu proč mi to dávaj znova, když sem si u nich nic nekoupil už tenkrát… Ale rozhodně Rakousko za cenu toho, že si tam sám dojedu beru všema deseti

Rychlá odpověď