recenze Czech Holiday Center
-
antonin bezpalec
-
Semerádovi HK
Naše zkušenost je taková, že jsme byli v Kutné Hoře na schůzce, kde jsme pochopili co dělají a kam jezdí. Schůzka byla věcná a dokázali jsme se tak lépe zorientovat kam pojedeme. Pořídili jsme si i další dovolené. Někdy se vyplatí obětovat trochu času a mít pak jistotu do čeho jdu. Samozřejmě až realita ukáže jestli bylo všechno, jak jsme slyšeli a viděli.
-
Kerrry
-
Veselka T.
6.1-13.1. jsem se zúčastnili dovolené v Amadeus Radstadt. Cesta nám z Českých Budějovic trvala pouze slabé 3 hodiny. Našli jsme útulné ubytování, které nám umožnilo strávit příjemnou dovolenou. Vřelý byl po celou dobu pobytu také personál. Co nám trochu vadilo, bylo že nefungovala v kuchyni digestoř. Jsme zvyklí si vařit a tak jsme museli větrat balkónem. Nicméně ostatní věci bez připomínek, pěkné. I když nás přepadl dva dny déšť, přesto jsme neměli problém si skvěle ve Flachau ve vyšší nadmořské výšce zalyžovat. Tuto zkušenost bohužel z českých hor nemáme, tam když prší tak to chata jistí…
-
Honza K
Byli jsme v Maďarsku v hotelu Repce v Bucku. Dovolená se nám vydařila. Hotel byl přímo v areálu lázní, které byly velmi pěkné. Jakožto starší klienti jsme ocenili, že tam nebylo dvacet tobogánů a velký ruch, naopak klid a příjemný relax. Dík, vycestujeme s vámi znovu. Chválíme příjemné jednání. Honza K.
-
Prokeš Petr
S touto cestovnkou máme zkušenost celkem dobrou, byli jsme s nimi ´v Rakousku a na Slovensku. Celkový průběh rezervace a zajištění dovolené byl bez problémů. V obou případech jsme byli také velmi spokojeni s ubytováním. V Rakousku to byl Amadeus Radstadt a na Slovensku Residence club Donovaly. Původně jsme do toho Radstatu nechtěli jet, ale pracovnice z rezervačního oddělení mě ukecali a udělali dobře, ještě jim za to dlužím lahvinku. Přejeme další spokojené klienty. Prokeš Petr
-
Petra
-
Radek C.
-
Yitka
Asi normálně fungujou, já už u nich byl před 6 rokama, vesměs se dá souhlasit s většinou příspěvků, který tady čtu. Koukám co tady je novýho, protože volali zase manželce ať přijedem. Já jedu, nechápu proč mi to dávaj znova, když sem si u nich nic nekoupil už tenkrát… Ale rozhodně Rakousko za cenu toho, že si tam sám dojedu beru všema deseti