recenze Fischer - Stránky 7 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Fischer

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Ladislava

Příspěvek od Ladislava » 08 črc 2015 04:11

S cestovní kanceláří Fischer nikdy !!! Již v listopadu jsem si 2014 jsem si řádně objednala zájezd na Kos do hotelu Dimitra beach. s odjezdem 29.6.2015. Zaplatila jsem zálohu a v dubnu doplatek celkem 47000,- kč. 5 dní před odjezdem mi přišla tato destinace potvrzena a pokyny k odletu. Jaké bylo mé překvapení ,když dva dny před odjezdem mi volala pracovnice z Fischeru že pro nás v tomto hotelu není místo . Nabídli mi jiný hotel který byl pěkný ,ve skále ale daleko kamkoliv. My jsme měli o dovolené jiné představy. Máme rádi památky, obchůdky, restaurace atd. To dělá kromě moře tu správnou atmosféru.
I když jsme si půjčili auto s malým vnukem jsme toho mnoho neviděli. Cítíme to jako velkou nespravedlnost!!!! Za své peníze máme právo si vybrat místo dle našich představ . Myslím si, že CK Fischer disponovala mými penězi a dovolenou objednala až na poslední chvíli. Neváží si svých klientů , proto již nikdy!!!!!!!

Anna

Příspěvek od Anna » 28 čer 2015 04:36

Práve sme sa vrátili z dovolenky z Rodosu. Cez cestovnú kanceláriu Fischer som dovolenku objednávala prvý ale i posledný krát. Delegátka sa nám po celý čas dovolenky vôbec neozvala a v deň pred odletom keď som jej volala ja aby som sa informovala na odchod autobusu ktorý by nás mal zaviezť na letisko som sa od delegátky dozvedela, že po celý čas o nás ani nevedela. A ani pri príchode a odlete z Rodosu nás nečakal žiaden delegát, ktorý by sa o nás postaral. Veľká nespokojnosť.

Zouzin

Příspěvek od Zouzin » 25 čer 2015 02:39

Právě jsme se vrátili z Rhodosu. Musím říct, že všechno bylo v pořádku. Ubytování sedělo s tím, co jsme si zakoupili. Po příletu jsme dokonce dostali nejlepší apartmán z hotelové nabídky a mohli jsme v něm zůstat po celou dobu dovolené ( kvůli synovi, jsme se ale k údivu slečny recepční, vrátili do námi původně zarezervovaného )
Setkali jsme se se třemi delegáty, všichni byli ochotní a příjemní. Při odletu paní delegátka asistovala, osobně každému pomáhala při odbavení kufrů.
Měla jsem obavy, že naše zaplacená nadváha se při odletu „někam vytratí“, a že budeme řešit problémy, doplatky, či zakusíme problém s předplaceným parkováním na letišti v Brně, ale všechno proběhlo opravdu v pořádku. Poprvé nemám co vytknout v tomto směru.
Co bylo opravdu nepříjemné, tak shoduji se s pánem výše, že let :-)

Monika

Příspěvek od Monika » 12 čer 2015 14:32

Mam take spatne zkusenosti, tato cestovka tezi pouze ze jmena Vaclava Fischera, který nemá bohužel s touto cestovkou nic spolecneho, Komarek ho obral o vse, Vik z Travelu servisu je to stejne co Komarek, co nejvíce lidi narvat do starych letadel a vydelavat miliony. Predseda představenstva Miloslav Vyhnal a Jolana Sikelová-Zavadilová, /Nečas-Nagyová/ Jo a na tom Kosu byla moje znama ve stredisku Lambi s touto cestovkou,take ji ujistovali zadne utecence neuvidíte, oni jsou v izolovanem hotelu dal od hlavního města. Skutek, utek, bylo neprijemno je videt po celem meste Kos a na plazi.Koupala se jen v hotelovem bazenu.

Rudolf

Příspěvek od Rudolf » 09 čer 2015 03:51

Zakoupili jsme si zájezd u cestovní kanceláře FISCHER s kterou jsme již několik let příjemně spokojeni,ale jednou vše krásné musí zřejmě skončit.Od 2.6.2015 smluvní partner – přepravce Travel Servis zavedl lety hrůzy a znás všech pasažérů rukojmí cenové politiky a pitomce kteří si nechají už od Bílé hory s..t na hlavu,tak proč toho nevyužít.Na palubě letadla které nás mělo dopravit do destinace kterou běžnou čtyřčlenou rodinu nestojí málo peněz nabízejí místo i když po pravdě řečeno někdy né úplně dobré jídlo a nápoje v tuto chvíli nabízejí žádné jídlo a žádné nápoje.Od 1.6.2015 dostanete do ruky bagetu u které si nejste schopni přečíst složení protože takových chemických prvku zkratek apod jsem viděl na hodině chemie v 7.tride ZŠ.Napoje jsou neidentifikovatelne chuti a ze složením na tom nebudou o nic lépe než ta již zmíněná bageta.Kdyz to tedy shrnu : jsme zpět v době kdy si raději nabalte jidlo z domova nebo si jej obstarejte na letišti z kterého odlétáte aby jste se mohli zase chvíli cítit jako civilizované lidé kteří svým žaludkům a vyschlým krkům mohou zajistit mnohonásobně lepší požitek než to co si dovolil dopravce poskytnou čekému národu.Ps:omlouvám se připadne chyby je to psáno z mobilu

Novak

Příspěvek od Novak » 02 čer 2015 13:56

Byli jsme loni od Fischeru v Turecku v novem hotelu Sea Planet. Hotel super. Ale zaplatil jsem primi vyhled na more v cestovni kancelari. Na jeden pojoj to delalo 2500,- Kc. Po prijezdu jsme byli ubytovani na bocni strane hotelu. Na more bylo videt po vykkoneni z balkonu. Po konzultaci z delegatem, jsem nevyresil nic. Protoze delegat tvrdil ze je vse vporadku. Ve smlouve to bylo jinak. Ze sedni denniho zajezdu jsem resil tri dny vymenu pokoje. To me hodne vadilo. Delegat neochotny, pak uz nezvedal telefon. To nejhorni prislo pozdeji. Nas maly syn onemocnel. Pri prijezdu nam bylo receno ohledne nemocnice ze je 10 minut cesty. Zavolali jsme delegatovi, ze prijede sanitka. Cekali jsme hodinu a nic. S delegatem jsem telefonoval z vlastniho telefonucca 3 hodiny a sanitka nikde. Se synem to bylo vazne, ctyricitky horecky a to byl vazne problem. Po neochote delegata jme vzali smlovu o pojisteni, zjislili adresu polikliniky se kterou jsme meli smlovu. Sedli jsme do taxi a jeli 45 minut do polikliniky. To nas ujistovali v cestovce ze zdravotnik je cca 10 minut jizdy. Taxi jel hodne rychle protoze syn nam zacal kolabovat. Vazne jsme byli zoufali, a delegat nic. S timto problemem jsem protelefonoval 2 tisice a za taxi zaplatil 150 euro. Pri okanzite reklamaci za pokoj a zdravotni sluzby jsem u cestovni kancelare neuspel. Reklamace pri byla neduvodna.
V minulosti jsme byli od Fischera hodnekrat na dovolene, posledni dobou jsou sluzby horsi a horsi. Myslim si ze kdyz cestovka jeste patrila panu Fischerovi tak ta uroven byla mnohem lepsi. Dnes cestovku vlasni p. Komarek, vekslak, kteryho zajimaji pouze penize a az potom lidi.
Po zkusenostu z lonskeho roku uz s Fischerem nikdy nepojedeme. Delegati lzou, zamestnanci take. Protoze jsem vse domlouval po telefonu, kde me ujistovali ze je vse jak jsem pozadoval. Zkutecnost byla desiva. FISCHER NIKDY!!!!!!!!!!!!!! Pokud jsem jim rekl ze cely hovor maji poslechnot, tak zjisti jak to zkutecne bylo. Management mi poslal dopis ze nedoslo k pochybeni. Tak ze jak pred dovolanim do cestovky hlaska vlasi ze hovor se nahrava pro zlepseni sluzeb je jenom pro srandu kralikum. Jenom reci, reci. Varuji kazdeho, kdo uvazuje od cestovky Fischer. Najdete si jinou lepsi cestovku.

Zouzin

Příspěvek od Zouzin » 11 kvě 2015 20:26

Já si myslím, ať se na mne nikdo nezlobí, že je to samozřejmě cenou, kterou je člověk ochoten zaplatit v dané destinaci. Ve většině případů to budou právě ti, co si asi stěžují nejvíc…pokoj daleko od moře/bazénu, nepěkný výhled, starý nábytek, atd..
Což samozřejmě ale nemusí být pravidlem.
Loni jsme byli s Fischerem, delegátka spíš otrávená, ale vzpomínky máme z dovolené hezké, až na maličkosti. Ale všechno jsme si dohledali v recenzích, Tripadvisor, atd…Tušili jsme prostě, kam jedeme a co máme čekat. Googlovala jsem před zakoupením jak o život. Letos jsme to udělali také tak. Letíme opět s Fischerem a dokonce pokrok od minule, i po zaplacení zájedu byla paní prodávající příjemná a velmi ochotná! :-) Což minule, po zaplacení zájezdu, těžká ignorace, když jsem potřebovala ještě nějaké informace :-) A to jsme opět objednávali online. Jediné, co mi chybí/vadí, tak alespoň nějaká pozornost, když si člověk objednává opět u stejné CK a není to za minimální ceny…na tom by měli zapracovat :-)
Přeji všem příjemnou dovolenou! :-)

Tomáš Haltmar

Příspěvek od Tomáš Haltmar » 06 dub 2015 00:59

Ondřeji, ber recenze s rezervou. Vycházej z toho jak obrovský počet lidí s Fischerem jezdí, dále vycházej z toho ,kdo vlastně dá recenzi. Já ji dal z jednoho prostého důvodu.Sám mám firmu a špínu na mne hází konkurence a samozřejmě referenci většinu napíše nespokojený zákazník. Spokojený si totiž už nevzpomene na to, že by taky mohl pochválit. Je rád, že dostal za prachy co chtěl a už to pro něj tím pádem končí.Ani já bych nikdy nenapsal referenci ,ale tak nějak se mne problém referencí týká profesně a tak jsem po x letech něco napsal právě sem a já byl prostě spokojený a nevím co by se tak u mne muselo hrozného stát ,abych někoho pošpinil veřejně. Dále bych chtěl napsat ,že Český zákazník je mnohdy větší hovado než Český obchodník (fakt je zvláštní doba a bahno na obě strany) .Doba je extrémní, žijeme v syndromu slev a přiznám se, chtěli by jsme mnozí za cenu fábie jezdit v mercedesu. Nechci zlehčovat nebo obhajovat Fischer ,nemám s touto cestovkou nic společného kromě toho, že jsem s nimi letos jel do Dubaje a byl jsem v pohodě. Některým špatným recenzím jsem se tu musel smát ,některé mohou a jsou možná oprávněné ,ano některé jsou určitě oprávněné ,ale není to něco ,proč by jsi se měl bát jet. Stejně špatně ti může dopadnout dovolená s jinou cestovkou. Já byl taky na Maledivách nebudu psát s kým ,ale Fischer to nebyl ,taky tam byl nějakej renonc a chyba ze strany cestovky a mohl bych se u ní rozepsat se špatnou referencí a osladit jim to a připravit je o nějakého toho zákazníka, ale není to myslím potřeba. Nevím kde přesně je ta hranice ,ale třeba recenzent co na mou kladnou referenci mne odepsal, že tomu nerozumím a začal mne přesvědčovat o tom, že moje dovolená s dětmi stála vlastně za hovno je u mne obyčejný lidský hovado a zrovna u něj bych se přiklonil k tomu, že si vymýšlí. Ale to je vcelku jedno. Takže vycházej z toho do kolika hvězdiček jedeš, kolik za zájezd dáváš ,co od dovolené očekáváš a připrav se na to, že třeba něco budeš muset řešit sám i když by měl být delegát k dispozici, připrav se na to, že oblázková pláž může být spíš písková , nebo že moře nemusí být tak purpurově modré a když vedle tebe bude ubytované hovado nemůže za to cestovka. Z dovolené si vem to hezké, pláže písek, moře, ryby. Maledivy jsou nádherné a nedokáži si představit, že by mne už jen to ,že tam jsem mohla nějaká cestovka zku…….vit Ale já jsem na pohodu člověk, jsem nekonfliktní a dokázal bych se radovat z toho ,že někde jsem i kdybych měl vilu místo otočenou na jih tak na sever. Cestuji často a za život jsem toho procestoval moc. Všude je něco a je jen na člověku co si z toho vezme a jak se nechá rozhodit a jak zvládá krizové situace a je vidět, že plno lidí má problém sám se sebou a řešení něčeho za 1kč nebo v hyper super slevě mne nechává klidným. Vážím si toho ,že vůbec cestovat mohu a vyspím se stejně dobře na pláži pod širákem, tak v pětihvězdičkovým hotelu a najím se stejně dobře u Švédského stolu jako v zastrčených uličkách Číny s místními lidmi, na což možná vzpomínám i raději a do dnes. Držím palce ať ti dovolená dobře dopadne a pokud budeš spokojený napiš sem ,pokud ne, zvaž jak moc hrozné to bylo jestli je nutné to sem ventilovat, neb jak jsem psal ,běžný zákazník ,který je spokojený recenzi nenapíše, nebo alespoň jich není tolik co mají tu touhu se o něco podělit.Tom

Ondřej

Příspěvek od Ondřej » 05 dub 2015 11:27

Dobrý den,
Po přečtení recenzí jsem nějak znejistěl protože již máme zaplaceny zajezd s ck fischer. A touto cestou se chci zeptat zda někdo cestoval s Fischerem na Maledivy.
Děkuji

Marie

Příspěvek od Marie » 03 dub 2015 19:33

Radko, měla jsem stejný problém, lapají za 1 kč na změnu destinace termínu s tím, že si musíme zaplatit pojištění na zdravotní péči, jinak ta změna za 1 kč nejde sjednat. V důsledku je to jen marketingový tah, abyste si koupila to pojištění. Nám ještě zrušili termín odletu, takže nakonec jsme odstoupili od smlouvy a čekáme na last od Alexandrie,tam co řeknou, tak platí.

Rychlá odpověď