recenze Exim Tours - Stránky 6 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Alena a Ladislav

Příspěvek od Alena a Ladislav » 15 črc 2015 06:02

Musím konstatovat, že spokojenost zákazníků je podmíněna schopností manažerů při výběru destinace, nabídek hotelů a přístupem delegátů ke klientům. Po zkušenostech z června 2014 v tureckém Marmarisu v hotelu Sun Bay,kde byla na pokojích špína a plíseň (přestože hotel byl publikován jako 3*),nechutná jednotvárná strava ,připravována z mražených polotovarů a přístupu delegátky Krávové, která nás viděla pouze při příjezdu a poslední den a nebyla schopna nic zařídit. Po těchto zkušenostech jsme byli rozhodnuti, že s CK Exim Tours již nikdy nepojedeme. Viz recenze z 30.6.2014.

Nicméně, z organizačních důvodů jsme byli nuceni opět přijmout nabídku s CK Exim Tours, ale byl nám nabídnut pobyt v Bulharsku v hotelu Astoria na slunečném pobřeží v Nessebaru od 5. do 12.6.2015. Hned po příletu jsme byli velmi mile překvapeni ochotou a příjemným přístupem delegátky Nikoliny Dimitrové, která se posléze o nás starala s příkladnou péčí a byla v případě potřeby k dispozici v kteroukoli denní dobu po celou dovolenou, za což jí chceme vřele poděkovat. V hotelu bylo čisto, pokojské uklízely pokoje každý den, vybavení pokojů odpovídalo nabídce v příslušné kategorii a strava byla pestrá, každý den z čerstvých surovin. Jediným problémem, který nesouvisel s činností delegátky bylo národnostní obsazování hotelu, kde převážná většina bývá ruské národnosti a jejich chování se neztotožňuje s naší etikou. Byli jsme sami 2 češi mezi samými rusy a věřte, že to není nic příjemného, když vám zaberou i předplacená místa All exkluziv na pláži a my jsme si museli mimo vyhrazený prostor platit denně 24 euro lehátka a slunečník, které jsme měli původně započítány v ceně zájezdu. I přesto oproti loňské dovolené v Turecku byl pobyt v Nessebaru nesrovnatelně lepší. Je to příklad toho, že opravdu záleží ze strany CK na výběru destinace a úrovni hotelu a personálu.
Na závěr chceme ještě jedou poděkovat delegátce Nikolině Dimitrové za příkladný přístup a příjemné chování ke klientům. Manželé Paušovi.

václav Chotěnovský

Příspěvek od václav Chotěnovský » 15 črc 2015 02:35

V prosinci jsme si zaplatili hotel Pegasos Royal /Resort jaké bylo naše zklamání když hned po přistání nám sdělili ,že budeme ubytováni v Clubu.
po příjezdu na hotel druhý šok před pokojem rozbitá sklenice (ta chyběla u lahve vína,která měla být jako kompenzace za změnu rezervace ) měl to být rodinný pokoj hrůza propálený koberec od žehličky,klimatizace nefungovala plíseň ve skříni smrad z odpadu rozmontovaná sprcha (baterie mi zůstala v ruce )špína kolem sprchy manželská postel nebyla dvě válendy u kterých vás péra dloubali do žeber část pokoje kde měl spát syn bez oken světlo nefungovalo postel hrůza syn chtěl domů bál se tam.
jelikož jsem řval druhý den nás přestěhovali na Resort zbývající dvě rodiny tam však zůstali je to ostuda jak se k nám Čechům chovají jako kompenzaci nám dali víno na pokoj koš ovoce(talíř na kterém byli dva pomeranče a dvě jablka) a Wifi.
Hrůza nevěřím že to je chyba hotelu.
už nikdy

Kristýna 20

Příspěvek od Kristýna 20 » 11 črc 2015 02:18

S CK Exim Tours jsme jely s partnerem na přelomu června a července roku 2015 do Egypta, Marsa Alam, hotel Brayka Bay Reef Resort (dříve Zee Brayka Bay). V zásadě si nemohu na nic stěžovat. Vše proběhlo tak jak má. Snad jen, že delegát v hotelu nebyl nijak zvlášť příjemný a sympatický. Spíše to vypadalo, jakoby ho všechno štvalo. Ale nakonec když se něco dělo, tak to vyřešil, na otázky odpověděl, vše zařídil. S CK jsme podnikaly i výlety mimo hotelový areál (bezpečnější než s kýmkoliv jiným, kdy ot nemáte zaručené… i když je to třeba mírně dražší a nedá se usmlouvat nižší cena jako na pláži u tamních lidí). Ráda s Eximem pojedu i příště. :-)

andy

Příspěvek od andy » 09 črc 2015 02:03

Byli jsme s Eximem před děma roky na Kapverdách a paráda…vše fungovalo.letos s nimi jedem do Maroka.myslím si,že je vše o lidech,ne o CK

NIka40

Příspěvek od NIka40 » 06 črc 2015 00:02

před třemi dny jsme se vrátili z Kapverd…byli jsme z Kartágo tours, což je Exim na Slovensku a paráda..delegát perfektní od začátku až do konce, moc jsme ´ho sice nepotřebovali, ale výlet s ním byl super, staral se o nás až do odbavení odletu..se všemi se jednotlivě rozloučil a čekal až na posledního, který byl odbaven..takže za mě ANO…

Myshacc

Příspěvek od Myshacc » 05 črc 2015 03:47

Byl jsem minulý rok s Exim Tours v Tunisu hotel Tej Marhaba Souse.
Informace před odjezdem na pobočce díky malé zkušenosti prodávajících minimální ,na místě od delegátky maximální. Vše dobře zorganizováno , zájem delegátky v průběhu dovolené o naše pohodlí. Doporučuji

Hana

Příspěvek od Hana » 02 črc 2015 03:58

Moje zkušenost s Eximem je nedobrá. A dokonce se divím, že tu zůstávají negativní ohlasy, protože na facu mi to maží a dokonce mě zablokovali. Což tedy nesvědčí o jejich serioznosti. Letos jsme měli objednaný zajezd do Tunisu, kam za této situace nechceme jet. Ale bohužel dohoda s nimi není žádná. Již pátý den nervy a pokládání telefonů jejich operátorkama. Nikoho z vedení není možné sehnat. Prostě děs. Exim již nikdy víc!!!!!!

stáňa

Příspěvek od stáňa » 29 čer 2015 16:27

Vloni jsme byli s Eximem na Lefkádě ve 4+ a hrůza. Spousta věcí vůbec neodpovídala nabídce z katalogu . Reklamace v hotelu, pak v ČR a CK Exim neuznala vůbec nic….Letos s Blue stylem v Egyptě pohodička, klídek, .Cestujeme hodně, ale nervy s Eximem uź nikdy nechceme zažít.

Irena

Příspěvek od Irena » 27 čer 2015 03:26

Tento týden jsem se vrátila z dovolené v tureckém Bodrumu-Gumbetu. Ubytovány jsme byly v Parkim Ayaz Promo. Chtěla bych všechny upozornit, aby si dávali pozor na ubytování a pokud dostanou pokoj č. 1515 nebo 1514, aby ho nebrali a ihned požadovali jiný. Exim prezentoval promo pokoje se starším nábytkem, což by mi nevadilo, nejedu tam přebývat v pokoji. Ovšem první ubytování všechno předčilo, pokoj byl malý, se starším nábytkem, s rozbitou klikou dveří a to nejlepší nakonec-výhled z minibalkonku byl cca 70 cm do další vysoké zdi a dvorku. Ke všemu ve 22 hodin začaly přímo řvát diskotéky na hlavní třídě a přímo za tou vysokou zdí, takže jsme měly o zábavu do 3 hod. do rána o zábavu postaráno. Myslela jsem, že druhý den, kdy měla přijet delegátka, nám pomůže pokoj vyměnit (na telefonát, kdy slíbila poslat zprávu, nereagovala). No, velké ochoty jsem se nedočkala, hlavně mě upozorňovala, abych se nerozčilovala, že pak Turci pokoj nevymění. Prohodila na recepci jednu větu a tím to pro ni skončilo. Teprve třetí den jsem na recepci pokoj vyměnila, recepční kouknul na číslo pokoje a bylo vidět, že je mu vše jasné. Přestěhovali nás do pokoje v krásné zahradě a s minimálním hlukem, takže pak už bylo vše ok. Jinak nám paní delegátka Zuzana Lipinová podala dost kusé a i nepravdivé informace, hlavně zdůrazňovala předražené výlety, o jednom zdarma nám ze začátku vůbec neřekla, až když jsme se přímo zeptali. To slečna Eliška Malíková, která byla s námi právě na tom výletě, byla velmi příjemná a ochotná cokoliv poradit, přeložit nebo pomoci. Paní Zuzanu jsme pak viděli až při odjezdu, v autobuse nám zase chtěla dát nějaké dotazníky , upozornila, že máme řidiči dát zas nějaké spropitné a před letištěm nám řekla nashle a odjela. No, to je teda spolupráce s turisty, u jiných CK jsem se setkala s jiným přístupem. Tak jsem před 2 dny napsala na exim , jak je to s těmi pokoji, no zatím neodepsali. Tak všem přeji krásnou a bezproblémovou dovolenou /já už s eximem léto nestrávím/ :-)

Jirka

Příspěvek od Jirka » 31 kvě 2015 22:41

Byl jsem vloni s Eximem na Kapverdech na ostrově Sal v
Belo Horizonte.Jezdíme převážně sami bez Ck např.Thajsko.
Na cestovky mam svůj názor je to většinou předražené ale jsou destiace jako je tato kdy si koupit letenku a ubytování vyjde víc,
Proto od toho nečekám žádné zázraky.Slyšel jsem na ně špatné
recenze já s nimi měl zkušenost dobrou.Vyjma delegáta který měl zájem jen prodat šíleně dráhé výlety.Jedu s nima do Maroka tak uvidím….jinak pokud chcete mít dovolenou bez problému jezděte sami a je to o moc levnější ale dá to práci.

Rychlá odpověď