recenze Exim Tours - Stránky 7 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Rena.

Příspěvek od Rena. » 30 kvě 2015 22:11

V lednu 2015 jsem byla s CK Exim Tours v Egyptě (Hurghada), hotel MIRAGE NEW HAWAI****. Něco tak strašného, špinavého a vybydleného jsem opravdu nikdy nezažila. Nechápu, proč tento hotel CK nabízí jako Exim Tip pro romantickou dovolenou, nebot je to destinace za trest a obrovskou ostudou celé CK Exim Tours. Veškeré služby, které CK slibuje jak v katalogu, tak i na web stránkách je lež! V místě pobytu jsme delegáta nejprve prosili, žádali, reklamovali… nikdo nám nepomohl.
Je mi smutno z toho, že v dnešní době, kdy je obrovská konkurence a kdy by si měla CK vážit svého věrného klienta nám nepomohla a naši reklamaci vyhodnotila jako neopodstatněnou, i když jsme vše zdokumentovali, nafotili…
S CK Exim Tours již nikdy nikam nepojedeme. Tímto varuji ty, kteří hledáte dovolenou… Hotel Mirage new Hawai nebrat!

Silvia

Příspěvek od Silvia » 29 kvě 2015 01:27

My sme boli cez Exim v Egypte a nemôžeme sa na nič sťažovať, preto ma toto doslova prekvapuje, aké zlé skúsenosti tu máte……..Všetko v pohode, delegát v poriadku,aj služby,hotel…Presne ako malo byť…..

Lucie Papežová

Příspěvek od Lucie Papežová » 21 kvě 2015 22:40

Jelikož pracuji v cestovním ruchu již 10 let, tak mohu říci, že CK kolikrát za nějaké věci nemůže. Viz zpoždění letadel – pokud má letadlo zpoždění, náhradu za zpoždění si máte uplatňovat na nahrady cz, ne u CK, za další co tu čtu – hotely a jejich nepořádek…. Ze 70% za svůj hotel může hoteliér, který se o ten pořádek má starat. Pokud má hotel 150 relekvantních zaměstnanců, hotel by měl být v naprosté čistotě. Většinou se toto stává u arabských států, kde je občas špína. Pokud chcete opravdu na super dovolenou, kde jsou hotely čistý, personál a zdravotnictví na špičkové úrovni, ubytování a strava – nejlepší volbou pro mě samotnou je Turecká riviéra, kam jezdíme již osmým rokem a jinam si to neumím ani představit.
Zastávám názor ten, že na poznávací zájezdy je nejlepší CK Čedok, to opravdu, na pobytové též CK Čedok a Blue Style – to jsou pro mne záruky dovolené :-) mějte se fajn a přeji Vám krásnou dovolenou 2015 s jakkoukoliv CK …
Lucie

Michal

Příspěvek od Michal » 07 dub 2015 16:15

Jak tu pročítám recenze, vzpomněl jsem si na dovolenou s Exim tours v Tunisu před několika lety. Po této zkušenosti jsme se rozhodli s touto cestovkou již nikdy více necestovat. CK sice uznala prohřešky a újmu nám paradoxně kompenzovala, ale slevou na další jejich zájezd. Výsměch, nebo provokace?

Pavel

Příspěvek od Pavel » 19 bře 2015 03:39

Koncem roku 2012 jsem zakoupil v CK Exim tours dva dárkové poukazy celkem za 20000,-Kč a další za 2000,-Kč jsem dostal jako dárek . Když jsem je chtěl začátkem r. 2015 uplatnit, dříve to z rodinných důvodů nešlo, bylo mi sděleno, že tyto poukazy již neplatí a to přesto, že nebyly časově omezeny, neboť v kolonce „podmínky pro uplatnění“ bylo napsáno “ platnost dárkového poukazu není časově omezena“. V další kolonce bylo “ bez omezení platnosti“. Dva poukazy v hodnotě 20000,-Kč jsem mohl uplatnit až za dva měsíce a to po dlouhém dopisování a zasílání kopií poukazů a dokladů od zaplacení. Třetí poukaz , jak mi bylo sděleno “ nejvyššího vedení CK “ uplatnit nemohu, protože jsem nepředložil doklad od zaplacení. Vzhledem k tomu, že jsem poukaz dostal jako dárek, doklad nemám.
Přitom na poukazech ani nikde jinde není uvedeno, že při uplatnění poukazu musí být předložen doklad o zaplacení.
Tímto chci upozornit budoucí klienty CK Exim tours, jak tato CK dodržuje své smlouvy. Radši cestujte s jinou CK.
Pavel

Pavel

Příspěvek od Pavel » 18 bře 2015 04:17

S CK Exim jezdím již řadu let, ale to co se mi stalo letos mě od této CK odradilo. V roce 2012 jsem zakoupil dva dárkové poukazy v hodnotě 20000,-Kč a jeden jsem dostal jako dárek v hodnotě 2000,-Kč. Na všech poukazech bylo uvedeno v podmínkách pro uplatnění “ bez omezení“ a dále bylo v další kolonce napsáno “ platnost poukazu není časově omezena“. V letošním roce /2015/ jsem konečně chtěl poukazy uplatnit/dříve to nešlo, neboť jsem měl rodinné problémy/ a na pobočce CK mi bylo sděleno, že tyto poukazy neplatí. Dále mi bylo sděleno, že musím předložit doklady o zaplacení poukazů a poté bude vedením CK rozhodnuto . Mohl jsem předložit jen dva doklady o zaplacení, ale na další DP v hodnotě 2000,-Kč jsem doklad neměl, neboť to byl dárek a doklad jsem nedostal. Po dvou měsících a velkém dopisování mi CK napsala, že můžu uplatnit poukazy v hodnotě 20000,-Kč , ale další nemohu, neboť jsem nepředložil doklad o zaplacení. Tímto mě CK Exim vlastně okradla o 2000,-Kč a to mohu být rád, že jsem doma nalezl doklady o zaplacení uvedených dvou DP, jinak bych přišel o 22000,-Kč. Připadá mi to,jako by se CK chtěla, v případě většího množství poškozených, obohatit.
Asi potřebují peníze. Je třeba si dávat na CK Exim tours a.s. pozor.

Drahus

Příspěvek od Drahus » 09 bře 2015 17:01

Dovolenou máme na září do Tunisu a už teď mám depku z těch recenzí.Ať někdo písne pokud má zkušenosti s hotel Marabout

Hanák

Příspěvek od Hanák » 02 bře 2015 18:34

Dle mých zkušeností je úplně jedno s kým cestujete. Hodně to je o výběru hotelu a jeho službách. To doporučují zjišťovat jinde než v katalozích ck.

Ferina

Příspěvek od Ferina » 02 bře 2015 16:56

Po přečtení těchto recenzí se mně dělá špatně a vůbec se netěším na dovolenou, kterou máme zaplacenou na září do Tureckého Side na 15 dní. Chytli jsme cenu se slevou do 31.3. a ještě slevu v rámci štastné týdny. Opravdu úžasná cena. Sleva celkem skoro 40%, ale kdybychom měli být tak nespokojeni jak zde téměř všichni píší, tak bych byla radši doma. Vy kdo také s Eixim jedete budeme si držet palce navzájem. Jestli má někdo dobré zkušenosti, tak napište! PROSÍM

Marta

Příspěvek od Marta » 09 úno 2015 22:02

Minulý týden jsme se vrátili z Kapverd , hotel Royal Decameron , ostrov Boa Vista s CK Eximtours..
Vše proběhlo tak, jak má být. Hotel příjemný, jídlo skvělé, animátoři také , specielně jejich představení .Jejich herecké výkony na vysoké úrovni. Oceán a pláž úžasný, velké vllny, ale koupat se dalo i skákat do vln. Kdyby byla voda teplejší bylo by to ideální. Ale s tím jsme v tomto ročním období počítali. Tato dovolená byla na jedničku.
Nejsem vždy se vším spokojená, v minulosti jsem také kritizovala , když se mi něco nelíbilo. Tentokrát jen chválím.

Rychlá odpověď