recenze Exim Tours
-
magda
Přesně tak, jak říká Marcela – nemám chuť se rozepisovat. Absolutně cyničtí delegáti, nedodržování služeb, zaplacených pobytů v hotelech a i destinacích. Dovolená – místo odpočinku jenom stres a pocit hořkosti a podvodu. Zástupci CK nejsou schopni se zákazníkům ani omluvit natož nabídnout kompenzaci. Varuji všechny, kteří se rozhodují s touto CK vycestovat před skaženou dovolenou !!!!!
-
Marcela
-
Jarka
Pro Janu,
musim s Vama plne souhlasit.Letos jsme chteli jet na Sicilii a Eximtours nam nabidnul cenu pro dva dospele a dve deti 140 000 na 14 dnu.Zdalo se nam to drahe a tak jsme hledali dale a nasli malou cestovku sicili-bella,ktera nam to udelala za polovinu a s uzasnym servisem.Exim uz proste nebrat,jedna se o monopolni cestovku,ktere vubec nezalezi na spokojenosti klientu,ale pouze o to jak nalakat lidi a shrabnout penize….
musim s Vama plne souhlasit.Letos jsme chteli jet na Sicilii a Eximtours nam nabidnul cenu pro dva dospele a dve deti 140 000 na 14 dnu.Zdalo se nam to drahe a tak jsme hledali dale a nasli malou cestovku sicili-bella,ktera nam to udelala za polovinu a s uzasnym servisem.Exim uz proste nebrat,jedna se o monopolni cestovku,ktere vubec nezalezi na spokojenosti klientu,ale pouze o to jak nalakat lidi a shrabnout penize….
-
jana
Naprosto nepochopím, jak se mohou lidé nechat nachytat na předražené marketinkové taháky typu FIRST MINUTE. Jak je vidět, alespoň paní Dana umí počítat
) Najděte si všichni na netu včerejší večerní zprávy (myslín že to bylo na NOVĚ), jakým způsobem EXIM zachází se svými zákazníky. Nevím však, jestli mi má být těch lidiček vůbec líto, zaplatit za RHODOS přes 100.000 Kč mi přijde opravdu totální zhovadilost. Do této destinace se dá jet za zlomek ceny. Navíc jsou levnější destinace v Evropě, a to i mnohem krásnější. No proti gustu žádný dišputát.
-
věra
S cestovní kanceláří EximTours jsem nebyla spokojena. V červenci 2014 jsme požádali – tři rodiny – při platbě dovolené u této CK, jednalo se o destinaci Djerba, abychom byli ubytováni v sousedství. V pobočce CK V Hradci Králové nám výše uvedené přislíbili, viz Voucher. Při ubytování na recepci uvedené nedodrželi, bohužel ani delegátka CK nebyla přítomná a vše se řešilo až následující den. Dokonce jedna rodina byla ubytována na noc mimo hotel v bungalovu a teprve druhý den po zásahu delegátky přestěhována do hotelového pokoje. Bohužel námi požadované bydlení v sousedství, které jsme měli uvedené i ve Voucheru nebylo akceptováno. Delegátka nepodala dostatečné informace, např. postup při zdravotních potížích. Ani 90 min pauza ve při Ramadánu v hlavním městě, tedy zavřených obchodech a restauracích nebyla příliš pro účastníky výletu vhodná.
-
Dana
S Eximem cestujeme už pravidelně několik let,hlavně exotiku a máme zatím dobré zkušenosti a to jak s destinacemi,nabízenými službami tak i s delegáty a dopravou.Zájezdy si zakupujeme již first minute a slevy také nejsou zanedbatelné.O to horší překvapení nás čekalo letos hned po vydání katalogu Exotika 2014-2015 na kteý jsme čekali.S nějakým menším zdražením se člověk až tolik nezabývá,ale tohle,neuvěřitelné….Nevím zda nás má tato cestovka za takové hlupáky nebo co to má znamenat.Její ceny jsou totiž uváděny s již „údajnou“20%slevou a ta je vyšší než ta původní loňská bez jakýchkoli slev.Jen pro názorný příklad: Mauricius od 26.3.2014 do 6.4.2014 pro tři osoby byl po slevě(first minute) za 112 030,tak nově je po slevě (také na first minute)od 29.3.2015 o 10.4.2015 za 154 532….co k tomu dodat,snad jen to,že letíme příští rok s Čedokem,kde nás Maledivy,stejná destinace,doba pobytu a služby a to bez jakékoliv slevy,vyšla o 30 960 levněji než kdybychom letěli s Eximem i s 20% slevou.(Čedok za osobu 52 990kč-Exim po slevě za osobu 68470kč).Takže :sbohem Exime!Dávám za pravdu panu Milošovi a delegátovi,který mu poradil aby letěl od jiné cestovky…..
-
Dana
Loni jsem řešila reklamaci poskytnutých služeb (Tunisko) a jak čtu výše od Stáni, tak paní Bártová odepisuje všem stejně
, jeden předepsaný list, obmění pouze destinaci .. Zajímalo by mě, jak je tato pracovní pozice ohodnocena :- )), neb jsem nedávno četla rozhovor s majitelem CK Exim, jak vysoké má nároky na své zaměstnance a jak nekompromisně se se zaměstnanci dokáže rozloučit … možná by si měl pan majitel přečíst nějaké komentáře svých klientů a s některými spolupracovníky se rozejít,… nebo je oceňuje právě za to, že umí peníze od klientů zinkasovat a pak je slušně poslat „po žních k turkovi“ … ???
-
stáňa
Cestovní kancelář Exim tours klame zákazníky !!!!!!!Na first minute jsme pořídili zájezd do Řecka . Hotel na písčito-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře , internet v lobby baru, AL s vybranými nápoji ,lehátka a slunečníky v ceně , satelitní příjem televize , krásné výlety v katalogu ,no není to paráda ???? A tak jsme se těšili na další krásnou dovolenou v Řecku …………
A rozčarování nastalo hned po příjezdu – hotel zcela mimo civilizaci , cestovat lze pouze autem .Hotelový autobus 2 x týdně do Preveza cca na 2 hodiny, takže na nic
Pláž zcela mimi hotel , ne jak je zřejmé z fotek CK . Přístup do moře přes obrovské kameny , ne pozvolný . Moře ale krásné. .
Internet zcela vyjímečně .Televize satelitní – 2 celé řecké programy. Tenisové kurty pouze na fotce v katalogu .
Z výletu nabídnut pouze 1 reálný – ostatní CK nejezdí ,nabízí pouze v katalogu ,ale má ošetřeno ve Všeobeckých podpmínkách účasti na zájezdech .
Čerpání nápojů na AI na pláži v době 10 – 18 hod byl bez problémů,
ale v baru v hotelu to byl průšvih, za který nemohl personál , to byl průšvih opět CK !Přednost měla platící italská a řecká klientela . Vždyť my jsme platili CK!!!!!!.V průběhu pobytu manažer hotelu přesunul čerpání AL z baru do špinavé zahrady, místo skla na nápoje vše do plastových kelímků . Obsluha žádná .A vyjádření delegátky …nic . Hned na místě nás několik psalo stížnost . Odpověď na moji stížnost od pí.Bártové z odd. péče o zákazníky Exim tours ,ta je super.CK za nic nemůže!!!!! Vinu mám hledat v mentalitě a zvyklostech obyvatelstva . Vhodnější místo ke koupání nám bylo doporučeno pí.Bártovou asi 100 m od hotelu- taky dobré – dávno máme pobyt za sebou.Za špínu na pláži jsou odpovědné povětrnostní podmínky
Přesunutí čerpání AI do špinavé zahrady…nikoho nezejímá.Čerpání do plastových kelímku ….pí.Bártová odpověděla, že je to běžné a s ohledem na bezpečnost dětí. Jsme senioři ,takže taky super odpovědět.
A výlety nepořádá CK, ale smluvní partner. Delegátka na místě ale věděla , že námi požadovaný zájezd se prostě již leta nejede,opět něco jiného v katalogu !
Po letošní dovolené , máme zcela jasno … S Exim tours již nikdy ani zadarmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A rozčarování nastalo hned po příjezdu – hotel zcela mimo civilizaci , cestovat lze pouze autem .Hotelový autobus 2 x týdně do Preveza cca na 2 hodiny, takže na nic
Pláž zcela mimi hotel , ne jak je zřejmé z fotek CK . Přístup do moře přes obrovské kameny , ne pozvolný . Moře ale krásné. .
Internet zcela vyjímečně .Televize satelitní – 2 celé řecké programy. Tenisové kurty pouze na fotce v katalogu .
Z výletu nabídnut pouze 1 reálný – ostatní CK nejezdí ,nabízí pouze v katalogu ,ale má ošetřeno ve Všeobeckých podpmínkách účasti na zájezdech .
Čerpání nápojů na AI na pláži v době 10 – 18 hod byl bez problémů,
ale v baru v hotelu to byl průšvih, za který nemohl personál , to byl průšvih opět CK !Přednost měla platící italská a řecká klientela . Vždyť my jsme platili CK!!!!!!.V průběhu pobytu manažer hotelu přesunul čerpání AL z baru do špinavé zahrady, místo skla na nápoje vše do plastových kelímků . Obsluha žádná .A vyjádření delegátky …nic . Hned na místě nás několik psalo stížnost . Odpověď na moji stížnost od pí.Bártové z odd. péče o zákazníky Exim tours ,ta je super.CK za nic nemůže!!!!! Vinu mám hledat v mentalitě a zvyklostech obyvatelstva . Vhodnější místo ke koupání nám bylo doporučeno pí.Bártovou asi 100 m od hotelu- taky dobré – dávno máme pobyt za sebou.Za špínu na pláži jsou odpovědné povětrnostní podmínky
Přesunutí čerpání AI do špinavé zahrady…nikoho nezejímá.Čerpání do plastových kelímku ….pí.Bártová odpověděla, že je to běžné a s ohledem na bezpečnost dětí. Jsme senioři ,takže taky super odpovědět.
A výlety nepořádá CK, ale smluvní partner. Delegátka na místě ale věděla , že námi požadovaný zájezd se prostě již leta nejede,opět něco jiného v katalogu !
Po letošní dovolené , máme zcela jasno … S Exim tours již nikdy ani zadarmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Miloš
Cestovali jsme vždy s Eximem a byli jsme spokojeni až na poslední dovolenou v Turecku kde nás čechy přifarali k rusům a to už bych příště absolvovat opravdu nechtěl, tetos mi delegát cestovky kvůli nepřiměřeně vysokým cenám doporučil CK Blue Style Egypt 2+2 o necelých dvanáct tisíc levněji na 11 dní. Služby z CK Blue style a dětským Croco clubem naprosto skvělé Exim těží ze svého jména a nechce nabídnout klientum nic na víc což mi Blue style připadá v tomhle progresivnější a pro mně nejen kvůli ceny zajímavější.
-
Josef
Předloni jsem se snoubenkou využil nabídky této CK. Letěli jsme do Andalusie, město Benalmedána, hotel San Fermin. O časech odletu a příletu psát nebudu, protože tohle žádná cestovka nemůže ovlivnit. Co ale může ovlivnit je vystupování svých delegátek. A to bylo naprosto perfektní! Obě delegátky se o nás příkladně staraly, podávaly dostačující informace a jelikož delší dobu v místě žily, výlety v jejich společnosti byly opravdovým zážitkem. V případě problémů nebo otázek přijely do hotelu nebo poslaly zprávu. Ubytování i rozsah služeb a stravování odpovídalo mým představám při podpisu smlouvy. Věděl jsem do čeho jdu, stačilo projet recenze a fotky na Tripadvisoru, takže žádné nepříjemné překvapení. S touto cestovkou i jejími delegátkami mám velice dobrou zkušenost
.