Invia… ještě jsme ani neodletěli a už mám strach . V sobotu jsem volala na pobočku a vznášela (poměrně důležitý )dotaz k zájezdu . Paní mi řekla že to pošle konkrétní cestovce a že se mi přímo na moje číslo ozve . Je pondělí … stále se nikdo neozval, tak jsem volala znovu. Jiná pracovnice mi oznámila že u mého čísla žádný požadavek nevidí . Tak jsme volali přímo na konkrétní cestovku, tam taky žádný dotaz/požadavek neviděli. Jednoduše řečeno - BORDEL .
Bojím se co nás čeká až na tu dovolenou odletíme.
Před několika lety jsme měli se společností invia otřesnou zkušenost . Nicméně letos (na doporučení kamarádů ) jsme tomu dali šanci . No výhledově se to jeví , že naposledy.
Recenze Invia
-
Petra
Nikomu nedoporučuji! ????
Chtěli jsme si přes Invii koupit zájezd do Egypta – všechno jsme vybrali, zaplatili, a mysleli jsme, že je hotovo. Druhý den večer nám ale napsali, že zájezd nebyl potvrzen. Nabídli tři jiné možnosti, vybrali jsme jednu, ale hádejte co – ani ta se nepotvrdila! ????♀️
Nakonec jsme museli žádat o vrácení peněz. Trvalo to celé dva týdny, a to jen proto, že jsme jim pořád volali. Kdybychom to nechali být, čekali bychom klidně měsíc.
Velké zklamání, nulová komunikace, žádná spolehlivost. Už nikdy víc!
Chtěli jsme si přes Invii koupit zájezd do Egypta – všechno jsme vybrali, zaplatili, a mysleli jsme, že je hotovo. Druhý den večer nám ale napsali, že zájezd nebyl potvrzen. Nabídli tři jiné možnosti, vybrali jsme jednu, ale hádejte co – ani ta se nepotvrdila! ????♀️
Nakonec jsme museli žádat o vrácení peněz. Trvalo to celé dva týdny, a to jen proto, že jsme jim pořád volali. Kdybychom to nechali být, čekali bychom klidně měsíc.
Velké zklamání, nulová komunikace, žádná spolehlivost. Už nikdy víc!
-
admin
- Administrátor webu
Recenze Invia
Invia je největší online cestovní agentura v České republice, která zprostředkovává zájezdy od více než 300 cestovních kanceláří a nabízí tisíce pobytových, poznávacích, wellness i lyžařských zájezdů v ČR i zahraničí. Společnost Invia byla založena roku 2002 původně pod značkou MojeDovolená.cz, od roku 2004 působí pod názvem Invia.
Podělte se o svoje zážitky a recenze z dovolené
Podělte se o svoje zážitky a recenze z dovolené