recenze Exim Tours
-
Věra
Se svou sestrou jsme letos prožily dovolenou snů v hotelu MARTI MYRA v Turecku.Tento hotel má v nabídce jen EXIM TOURS.Luxusní ubytování v exotické zahradě.hudba nebyla hlasitá a ani ruská.Dbají na noční klid.Strava velice pestrá-ryby,krevety gyros ,husy atd.prostě vše!nikdy nic nechybělo.pestrý výběr ovoce a dortíků,zmrzlin.moře velice teplé.pláž překrásná a čistá.veškeréslužby EXIMU NA JEDNIČKU.VŠE KLAPALO JAK MÁ .DELEGÁTKY NA ŮROVNI.Turci moc milí a ruští hosté slušní.Příště jedině sem.Tento hotel mě nezklame ničím.!!!!!!!!!
-
Pavel Nekvapil
Už při odletu byly problémy povedl se až 6 časový údaj, tak jsme přiletěli do Monastyru o půl 12 v noci. Pak jsme u autobusu čekali, než si delegátka Krystýna vyřeší své problémy. V 1.30.další den nás před hotelem opustila a odjela. Recepční nás s nosičem poslal kličkovat hotelem, až jsme stanuli ještě s další dvojicí před podezřele vypadajícím domkem. Už při vstupu náš „4hvězdičkový hotel“nevzbuzoval důvěru. Postel nevábného vzhledu,vedle ní 2 bedny, naproti něco těžko popsatelné. Překvapení nás čekalo za závěsem, kde asi mělo být okno s nějakým výhledem. Ano, na okně mříž a za oknem asi 1 metr vysoká zeď. Obě dvojice jsme odmítli, že v kriminále bydlet nechceme, na to nám bylo řečeno, že jiný pokoj není, až v poledne se něco uvolní, Delegát nebral telefon,tak jsme byli nuceni se vrátit do pokoje a ráno v 8 už delegát byl na recepci a řekl, že to zná, že jsou to nejhorší pokoje pro zaměstnance a že nám je až se něco uvolní vymění asi ve 12.hod. Slib dodržel, to nám ale napřed ukázali pokoj, ve kterém snad žili prasata. Nedojezené zbytky v několika talířích se špačky cigaret pet láhve po zemi, krabičky od cigaret, špína, no na zvracení. Pokoj se podařilo uklidit ve 13.20. přesně. O pobytu,kdy se při ultra all inclusive barmani neochotní z nás snažili jen něco získat a další negativa raději psát už nebudu. Jen by mě zajímalo, jak se k tomu postaví vedení Exim tour, když nás mimo oba úterky obralo i o kus středy. Delegát , který s námi měl být denně, měl pro nás jen pondělí středu a sobotu, jinak na telefony z recepce, jak sám řekl ohled nebere, ale musí mu každý zavolat ze svého mobilu, byl pro lidi bez možnosti volat zcela bezcenný. Máme i hezké dojmy, ale ta negativa převyšují. Proto se přidávám k recenzím,které trvdí už nikdy s Exim tour.
-
Vašek
14.09.13 jsme se vrátili z dovolené v Tunisku**** hotel Caribbean world Nabeul. Bude to naše doživotní noční můra.Měli jsme být ubytováni na hotelu, ale dali nás do bungalovů, které by byly dobré tak pro dobytek.Po zemi lezli cca 2 cm velcí brouci, které když jsme zašlápli si inned odnášeli mravenci.Jedna postel měla prohořelou matraci a pod roštem bylo špinavé ložní prádlo. Z další postele vyčnívaly cca 3 cm dlouhé hřebíky. Po stížnosti na recepci přišla uklízečka a pokoj „uklidila“.Recepční nám slíbil, že budeme druhý den přestěhováni na hotel. Druhý den výměnu projednala i delegátka, ale po jejím odjezdu k žádné výměmě nedošlo/snad zítra/.Bungalov jsme si tedy vystříkali sprejem.Potom přišla uklízečka a když chtěla odtahnout postel, utrhla čelo od postele. Povlečení vypadalo jako již jednou použité, WC rozbité. Pro toaletni papír a ručníky jsem si chodil do recepce. Výměna nám byla odmítnuta.Protože jsme byli s vnučkou nechtěli jsme ji pobyt kazit ještě dalšími hádkami s personálem, tak jsme v bungalovu zůstali. Jídlo denně to samé, obměna jídelního lístku spočívala v přetahování výdejních pultů. Nedostatek talířů o jejich čistotě radši ani nemluvit. Všude miliony much. Této CK nejde v žádném případě o klienty, ale pouze o vlastní zisk. Jejich služeb již v žádném případě nevyužijeme a všem ostatním bychom doporučovali to samé. Fotky v katalogu neodpovídají skutečnosti. Myslíme si, že pokud tato CK má takový vztah ke klientům, měla by se začít zabývat něčím jiným. Třeba bude v příští nabídce uvadět jako luxusni destinaci i jedno blíže nespecifikované sídliště u nás. EXIMtours již N I K D Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jana
Dobrý den.V srpnu jsme byli v Turecku Pegasos Club s Eximem a mohu říci,že díky delegátce bylo vše v pořádku.Po příjezdu jsme dostali pokoj pro tři osoby,ale byli jsme čtyři a ještě k tomu v suterénu.Druhý den ráno nám delegátka zařídila jiný pokoj s výhledem na moře a s dvěma místnostmi.Během pobytu jsme pro dceru potřebovali lékaře,za 15 minut byl na pokoji.Vše bylo ze strany delegátky v pořádku.Pro mě Exim dobrý.
-
Dana
-
Jirka
Letošní dovolená v Tunisu s Eximem nás velmi zklamala. Již jsme s touto cestovkou byli na dovolené a byli jsme spokojeni, ale letos to byl vyloženě hnus za velké peníze. Pravděpodobně díky Egyptu se vše odráží i v cenách a snaží se prodat i ten největší…
Všechny co rádi jezdí do Egypta (koukat na rybky) moc zdravíme.
Jirka a Jana
Všechny co rádi jezdí do Egypta (koukat na rybky) moc zdravíme.
Jirka a Jana
-
Zdeněk
S Exim Tours jsme byli letos poprvé a naposledy. Hotel Dreams Beach Resort označovaný jako 5* by měl mít tak 3*. All inclusive formou bufetu byla naprostá tragédie. Každý den jen rýže, mleté maso a ryba. Pro děti v dětském koutku většinou játra!!!! Měli jsme zakoupený 3 lůžkový pokoj. Místo toho jsme dostali 2 postele a jednu přistýlku, která byla krátká a kdyby se na ní někdo večer otáčel, asi by vzbudil celý hotel. Všude neskutečná špína. Při stěžování si u delegáta jsme vůbec neuspěli, jelikož delegáty dělají jen místní, kteří absolutně nechápali, co se nám nelíbí! Uvidíme, jak bude na naši stížnost reagovat samotná Exim Tours. Doposud však žádná reakce není.
-
Tad
EXIMTOURS JE NEJHORŠÍ CK!
Letos v srpnu jsme s Eximtours jeli na dovolenou do Turecka – 5* hotel Selge Beach Resort. V nabídce „luxusní hotel“ , pokoje s „individuální klimatizaci“. Ani jedno nebyla pravda, pojem „luxusní“ je subjektivní, nicméně klimatizace nefungovala, proto jsem hned na místě řešil s hot. personálem a delegátkou, ale neúspěšně (tedy pro mne, pro ně ano) – klimatizace byla poškozená a fungovala pouze jako větrák, foukala do pokoje teplý venkovní vzduch (přes den tam bylo kolem 40 stupňů a v noci kolem 30). Žádal jsem na místě delegátku, ať provede osobní zjištění funkčnosti klimatizace (konfrontaci) – to odmítla (teď už vím, že záměrně, neboť moc dobře věděla jaký je pravý stav věcí a že to turci neumí vyřešit – museli by vyměnit celou klimatizaci). A turkům stačilo to, že to fouká (že teplý venkovní vzduch už jim bylo šumafuk). Delegátka to vyřešila tím, že mi strčila do ruky Reklamační protokol. Po příjezdu domu to řešilo tedy oddělení „péče“ o zákazníky Eximtours. Výsledek asi každého napadne – reklamace se zamítá neboť „dle sdělení delegátky a hotelového personálu byla klimatizace plně funkční“! PROTO UŽ NIKDY VÍCE S EXIMTOURS! Při sjednávaní zájezdu Vám lžou, reklamaci na místě řeší ve svůj prospěch a po návratu z dovolené se Vám na reklamaci vysmějí. Penízky od klienta mají a to je hlavní. Tak se v dnešní době okrádá, zákazník v cizině je bezmocný!
Letos v srpnu jsme s Eximtours jeli na dovolenou do Turecka – 5* hotel Selge Beach Resort. V nabídce „luxusní hotel“ , pokoje s „individuální klimatizaci“. Ani jedno nebyla pravda, pojem „luxusní“ je subjektivní, nicméně klimatizace nefungovala, proto jsem hned na místě řešil s hot. personálem a delegátkou, ale neúspěšně (tedy pro mne, pro ně ano) – klimatizace byla poškozená a fungovala pouze jako větrák, foukala do pokoje teplý venkovní vzduch (přes den tam bylo kolem 40 stupňů a v noci kolem 30). Žádal jsem na místě delegátku, ať provede osobní zjištění funkčnosti klimatizace (konfrontaci) – to odmítla (teď už vím, že záměrně, neboť moc dobře věděla jaký je pravý stav věcí a že to turci neumí vyřešit – museli by vyměnit celou klimatizaci). A turkům stačilo to, že to fouká (že teplý venkovní vzduch už jim bylo šumafuk). Delegátka to vyřešila tím, že mi strčila do ruky Reklamační protokol. Po příjezdu domu to řešilo tedy oddělení „péče“ o zákazníky Eximtours. Výsledek asi každého napadne – reklamace se zamítá neboť „dle sdělení delegátky a hotelového personálu byla klimatizace plně funkční“! PROTO UŽ NIKDY VÍCE S EXIMTOURS! Při sjednávaní zájezdu Vám lžou, reklamaci na místě řeší ve svůj prospěch a po návratu z dovolené se Vám na reklamaci vysmějí. Penízky od klienta mají a to je hlavní. Tak se v dnešní době okrádá, zákazník v cizině je bezmocný!
-
květa
Ještě k tomu Velkému okruhu Marokem – dozvěděla jsem se, že našeho výborného průvodce vyhodili, protože si stěžoval na vedení a tak protože jim dělá potíže, tak dostal výpověď! Určitě to obsadí někým nekvalifikovaným, kterému bude jedno, jak klienti bydlí. Hlavně že od něho nebudou stížnosti! A ty nemohou být, když nic nezná a neumí. Exim byla dobrá cestovní kancelář, ale nesmírně upadá a ceny nesmírně zvyšuje.
-
Vlaďka
S EXIMEM už nikdy. Doufám, že si to přečte i “ DINA“
Letos jsem byla v s manželem a vnukem v Turecku, ve stejném místě, jako před třemi roky – byl to propastný rozdíl. EXIM upadá na svých kvalitách, má ty nejhorší ubytovací místa za nekřesťanské peníze. Nikdy jsem si nestěžovala, ale letošní zážitky si pro sebe nenechám. Je opravdu potřeba varovat ostatní.
Chtěla jsem si vybrat hotel Pegasos Resort jako v roce 2010, ale vzhledem k tomu, že Exim nabízí dětský Mango Club ve vedlejším hotelu Pegasos Club, zaplatili jsme si na 8 dní za 20990 za osobu v tomto hotelu. Při placení v cestovní kanceláři nám bylo nabídnut pokoj s výhledem na moře, což jsme uvítali a bylo to také napsáno ve smlouvě. Po příjezdu na recepci nám delegát vrazil do ruky informační letáček, kde byla doslova uvedena věta: POŽADAVEK KLIENTA ZAZNAMENÁN V CESTOVNÍ SMLOUVĚ (POKOJE VEDLE SEBE, VÝHLED NA MOŘE…) JE BEZ NÁROKU. ROZDĚLOVÁNÍ POKOJŮ PROBÍHÁ ZÁSADNĚ ZE STRANY HOTELU A CESTOVNÍ KANCELÁŘ NA NĚJ NEMÁ VLIV“. Nechápu tedy, jak mohou nabízet pokoje s výhledem na moře, při nákup na první chvíli, zdarma – jinak zaj příplatek. Vyloženě oblbují lidi, lákání na výhody při nákupu zájezdu na první chvíli je jedna velká faleš. Po příjezdu jsme čekali na pokoj cca 3 hodiny a obdrželi jsme pokoj, který byl sice jakoby situován k moři, ale o výhledu se nedalo vůbec mluvit, zato jsme měli před dveřmi na pokoj šestiproudou magistrálu, takže po zavření dveří na pokoj bylo slyšet samé troubení, sirény, brždění…….. hrůza. Ihned jsem vyrozuměla delegátku, která ochotně a ihned zareagovala a vzkázala, že mám jít měnit pokoj na recpeci. Tam mi nabídli pokoj nový, hluk z magistrály nebyl tak intenzivní, zato byl pokoj přímo pod střechou a klimatizace téměř nefungovala. Když jsem to oznámila, přišel servisní technik, který něco poštěloval, ale bylo to vše při starém. Velikost pokoje byla taková, že se do něho jakž takž vešli 2 lidi – to by ještě šlo, ale my měli přistýlku a to teprve byla hrůza. Nebylo možné přes postel otevřít balkon, nešlo si sednout na židli. Šlo pouze stát v chodbičce, nebo ležet na posteli – hrůza. Po pěti dnech se nám chtělo domů. Na recepci mi bylo sděleno, že tyto pokoje má rezervovaný EXIM – eximácký standard. Ti lidé, kteří uhádali lepší pokoje – ti měli větší štěstí, ale nebylo to vůbec zásluhou EXIMU. Kdybyste viděli, v čem bydlela Ruská klientela, tak by vám bylo opravdu smutno. Poznala jsem tam jednu Rusku, která byla sama a ta bydlela ve dvoupokojovém apartmá – nad naším ubytováním žasla. V těchto našich pokojích by rusáci nikdy nebydleli, to s velkou slávou vezme EXIM a za velké peníze nám to prodává. Od eximu jsem byla už asi 7x a také jsem na exim nedala dopustit, ale nyní už je to neúnosné, cítím z toho pouze klamání a podvádění klientů. A ještě k tomu dětskému klubu Mango – ten v tomto hotelu vůbec nebyl. Nabízeli nám docházet do vedlejšího hotelu, ale bohužel jsem na drahé dovolené a nehodlám s dítětem lítat sem tam, toho si užeje v roce dost. Takže, vážení, kteří si myslíte, že my Češi jenom remcáme, tak to prostě není. Super to u EXIMU bohužel BÝVALO, nyní EXIM jem dře z lidí peníze. Já jsem podala stížnost, jsou to již tři týdny a nikdo neodpovídá. Líbit si to nenechám a i když nerada, budu se muset obrátit na právníka – žádám kompenzaci za zkaženou dovolenou.
Letos jsem byla v s manželem a vnukem v Turecku, ve stejném místě, jako před třemi roky – byl to propastný rozdíl. EXIM upadá na svých kvalitách, má ty nejhorší ubytovací místa za nekřesťanské peníze. Nikdy jsem si nestěžovala, ale letošní zážitky si pro sebe nenechám. Je opravdu potřeba varovat ostatní.
Chtěla jsem si vybrat hotel Pegasos Resort jako v roce 2010, ale vzhledem k tomu, že Exim nabízí dětský Mango Club ve vedlejším hotelu Pegasos Club, zaplatili jsme si na 8 dní za 20990 za osobu v tomto hotelu. Při placení v cestovní kanceláři nám bylo nabídnut pokoj s výhledem na moře, což jsme uvítali a bylo to také napsáno ve smlouvě. Po příjezdu na recepci nám delegát vrazil do ruky informační letáček, kde byla doslova uvedena věta: POŽADAVEK KLIENTA ZAZNAMENÁN V CESTOVNÍ SMLOUVĚ (POKOJE VEDLE SEBE, VÝHLED NA MOŘE…) JE BEZ NÁROKU. ROZDĚLOVÁNÍ POKOJŮ PROBÍHÁ ZÁSADNĚ ZE STRANY HOTELU A CESTOVNÍ KANCELÁŘ NA NĚJ NEMÁ VLIV“. Nechápu tedy, jak mohou nabízet pokoje s výhledem na moře, při nákup na první chvíli, zdarma – jinak zaj příplatek. Vyloženě oblbují lidi, lákání na výhody při nákupu zájezdu na první chvíli je jedna velká faleš. Po příjezdu jsme čekali na pokoj cca 3 hodiny a obdrželi jsme pokoj, který byl sice jakoby situován k moři, ale o výhledu se nedalo vůbec mluvit, zato jsme měli před dveřmi na pokoj šestiproudou magistrálu, takže po zavření dveří na pokoj bylo slyšet samé troubení, sirény, brždění…….. hrůza. Ihned jsem vyrozuměla delegátku, která ochotně a ihned zareagovala a vzkázala, že mám jít měnit pokoj na recpeci. Tam mi nabídli pokoj nový, hluk z magistrály nebyl tak intenzivní, zato byl pokoj přímo pod střechou a klimatizace téměř nefungovala. Když jsem to oznámila, přišel servisní technik, který něco poštěloval, ale bylo to vše při starém. Velikost pokoje byla taková, že se do něho jakž takž vešli 2 lidi – to by ještě šlo, ale my měli přistýlku a to teprve byla hrůza. Nebylo možné přes postel otevřít balkon, nešlo si sednout na židli. Šlo pouze stát v chodbičce, nebo ležet na posteli – hrůza. Po pěti dnech se nám chtělo domů. Na recepci mi bylo sděleno, že tyto pokoje má rezervovaný EXIM – eximácký standard. Ti lidé, kteří uhádali lepší pokoje – ti měli větší štěstí, ale nebylo to vůbec zásluhou EXIMU. Kdybyste viděli, v čem bydlela Ruská klientela, tak by vám bylo opravdu smutno. Poznala jsem tam jednu Rusku, která byla sama a ta bydlela ve dvoupokojovém apartmá – nad naším ubytováním žasla. V těchto našich pokojích by rusáci nikdy nebydleli, to s velkou slávou vezme EXIM a za velké peníze nám to prodává. Od eximu jsem byla už asi 7x a také jsem na exim nedala dopustit, ale nyní už je to neúnosné, cítím z toho pouze klamání a podvádění klientů. A ještě k tomu dětskému klubu Mango – ten v tomto hotelu vůbec nebyl. Nabízeli nám docházet do vedlejšího hotelu, ale bohužel jsem na drahé dovolené a nehodlám s dítětem lítat sem tam, toho si užeje v roce dost. Takže, vážení, kteří si myslíte, že my Češi jenom remcáme, tak to prostě není. Super to u EXIMU bohužel BÝVALO, nyní EXIM jem dře z lidí peníze. Já jsem podala stížnost, jsou to již tři týdny a nikdo neodpovídá. Líbit si to nenechám a i když nerada, budu se muset obrátit na právníka – žádám kompenzaci za zkaženou dovolenou.