recenze Exim Tours - Stránky 20 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Marcela

Příspěvek od Marcela » 05 zář 2013 21:45

Vše negativní, co zde najdete, věřte tomu. Uchraňte své finance, nervy a hlavně zdraví. Reklamaci na ty nejhorší služby Vám neuznají, jsou arogantní,již v nabídce v katalogu l ž o u ! Nabízí k jídlu hnus, bydlíte se šváby, hygiena na nule. S Eximem již nikdy více, už kvůli jejich reakci na reklamaci. Mám i zdravotní problémy,infekci po kousnutí- jedině vše soudní cestou !

Petr

Příspěvek od Petr » 04 zář 2013 19:23

Loni jsme odletěli s Eximem do Souse v Tunisu (hotel Marabout), lets ČSA byl bez problémů, ale po příjezdu na hotel to začala být katastrofa. Klasika, že nemají volné pokoje, ale kdo si zaplatil 100 i více EUR tak najednou pokoj měl. Osobně jsem volal delegátce s kterou jsem provolal pomalu 500kč a která odmítla vše řešit že je neděle a dostaví se až v pondělí. Zaplacený pokoj s výhledem na moře byl pro nás na 2 dny snem a musel nám stačit pokoj někde v podzemí hotelu hned vedle prádelny. Někteří co s námi přiletěli museli přespat i z dětmi do druhého dne na recepci, než dostali jiný pokoj. CK EximTours nám na naši reklamaci odpověděla tak, že si nemáme nač stěžovat a paní delegátka patří mezi jejich nejlepší delegáty. Zájezd jsem objednával 3měsíce před uskutečněním, tak do dnes nechápu, jak se může stát, že pro vás nemají zaplacený pokoj s výhledem na moře. Jinak hotel OK, strava OK, moře+pláž nádhera.

Květa

Příspěvek od Květa » 04 zář 2013 15:01

Velký okruh Marokem od 22.8.do 29.8.2013.
Úžasný průvodce. Nejlepší, jakého jsem kdy poznala. Neobyčejně fundovaný, znalý jazyků, historie a vůbec všeho. V Maroku jsem s ním byla po druhé. První návštěva byla naprosto bez chyb. Ale ta druhá, na kterou jsem se velice těšila, jako singl jsem platila za ten týden skoro 26 tisíc Kč! Nevadilo mi to, protože to, co jsem se od našeho průvodce, p. Tomáše Vilda dozvěděla, za to stálo. Ovšem Exim ve snaze co nejvíce vydělat, obsadil zájezd 52 účastníky na jednoho průvodce! Takže celý poznávací zájezd chudák přebíhal z autobusu do mikrobusu, zdravotní přestávky byly samozřejmě delší z důvodu toho ohromného počtu lidí, samozřejmě dotazů a připomínek měl ažaž, ale zvládl to s přehledem. Jemu velice děkuji za jeho ochotu a obdivuji jeho nervy. A zpáteční cesta ze Saidie do Prahy trvala 13 hodin! Z hotelu jsme odjížděli v 11,25 a do Prahy přiletěli přes Agadir! hluboko po půlnoci! Jen aby ušetřili! O lidi jim vůbec nejde, ani o klienty, natož o své delegáty! S p.Vildem bych jela třeba i na konec světa, ale s EXIM tours už nikdy! Jejich organizace zájezdu je tragédie. V Saidii jsme byli ubytováni ve 3 hotelích, chudák, lítal jak hadr na holi! Naprosto souhlasím se všemi výše uvedenými příspěvky, že tato CK je skutečně spolek podvodníků, kterým nejde o klienty, ale opravdu pouze a pouze o zisk – viz výše uvedený příspěvek. A nejenom ten.

Emanuel

Příspěvek od Emanuel » 04 zář 2013 03:46

Byl jsem s Eximem pouze jednou a sice na Sicilii kde jsem si zaplatil pul roku dopredu hotel Antares pro dve osoby.Na letisti jsem se dozvedel od delegata,ze to co jsme meli zaplaceno neplati(all inclusive atd)a ubytovali nas v hotelu s polopenzi ktery absolutne nesplnoval nami pozadovane sluzby.Byl jsem tak nastvany,ze jsem chtel okamzite letet zpet do Prahy a pozadovat po Eximu plnou kompenzaci vcetne psychicke ujmy.Nicmene jsem vydrzel jeden den a spolehal na prislib delegata ktery mi slibil nahradni hotel.Na druhy den mi zavolal delegat pan Petr Navratil s tim,ze nahradni reseni neexistuje,ze hotely v teto oblasti ve spolupraci s Eximturem maji plno a musim se smirit s tim co mam.Zaroven mi delegat vysvetlil,ze cestovka nic neresi a dale se mi snazil pomoci.Jelikoz byl mistni a znal veskere majitele hotelu,zajistil mi nakonec transfer do hotelu Naxos Beach Resort, kde jsem prozil s manzelkou krasnych zbyvajicich 6 dnu.Na moji reklamaci mi nebylo ani odpovezeno a delegat mi pti odletu sdelil,ze za vlastni aktivitu kdy pro nas zajistil diky znalosti nahradni ubytovani se svolenim CK mu bylo strzeno z platu 400 eur nebot CK vse poprela a pan Navratil nas udajne prestehoval svevolne.Sicilie byla nadherna a dekuji timto jeste jednou panu Navratilovi,ale s Eximem jiz nikdy vice a nepreji skutecne nikomu kdo se tesi na dovolenou to co jsme s Eximem absolvovali.Tato CK je skutecne spolek podvodniku kterym se jedna pouze o zisk a v zadnem pripade ne o spokojenost klienta…

Bohumila

Příspěvek od Bohumila » 03 zář 2013 19:58

Byla jsem s vnučkou v S.A.E. Dubaj a R.A.R. vsrpnu 2013. Organizace a ostatní naprostá 1****.Let se společností Emireit něco úžasného/Exim létá pouze do S.A.E s touto společností/ ČSA A Travel servis by se mohly hooodně učit./ Delegátka ZUZKA SUPER!!!! byla jsem s nimi již na Džerbě a také 1***. Někdo holt má smůlu. Ale já hodnotím EXIM 1****.

Helena Liskova

Příspěvek od Helena Liskova » 03 zář 2013 01:15

Naštěstí jsem s EXIMEM nejela. Měla jsem rezervovaný pobyt a když jsem přišla s penězi- byl hotel vyprodaný ( podotýkám, že ještě hodinu před návštěvou CK byl rezervovaný na mé jméno a platit jsem šla před vypršení rezervace). Nikdy se mi to ještě nestalo a to hodně cestuji. V CK mi nabídli tento hotel v dalším termínu, ovšem o 5 tis. dráž. Nemám důvěru v tuto CK.

Ivana

Příspěvek od Ivana » 01 zář 2013 03:18

Přesně totéž! Jak to tady ale všechno čtu, tak vlastně jsme mohli být rádi, že máme „jenom“ plíseň, protože nás aspoň nevozili od hotelu k hotelu. Samozřejmě, že už s nimi nepojedeme!

Marek

Příspěvek od Marek » 31 srp 2013 07:27

Tak to znám taky. Nás ubytovali v bungalovu v SAE – všude samá plíseň. Delegátka nám řekla: To je tady všude, i v Hiltonu. Zřejmě jim to připadá normální. Ještě že po nás nechtěli příplatek za to, že jsme dostali něco navíc!!! Už s nima nejedeme.

ANIČKA

Příspěvek od ANIČKA » 30 srp 2013 08:59

S Eximem nikdy více! Ještě teď jsem z toho nemocná.Ubytovali nás v bungalovech, které byly samá plíseň. Pro mne jako alergičku to bylo strašné. Ta cestovka funguje jenom jako požírač peněz.

Kate

Příspěvek od Kate » 30 srp 2013 06:26

Co naslibovali na pobočce, tak trochu skutek útek ..Takže příště s někým jiným :)

Rychlá odpověď