recenze Exim Tours - Stránky 22 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Exim Tours

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
josef

Příspěvek od josef » 26 srp 2013 01:54

Dobrý den,musím plně souhlasit s názorem p. Hany a p.Pedra…taky jsem docela dost procestoval a to z různejma cestovkama a musím říct že jsem byl vždy spoojenej,byl jsem s firo-tours,fišer,čedok a i s eximem spokojenej jen na nějaké detaily ale to člověk neřeší…..ale to co jsme s EXIMEM a TRAVEL SERVISEM prožili tento rok na dovolené v Dominikáně to nikdy nezapomenu!!!!!!!! to jsem již zde psal dříve :-(
Ale dostala mě reakce když jsem se ozval při problému a chtěl něco řešit,neuvěřitelná arogance od Eximu…za dovolenou pro dva lidi na 12dní jsem zaplatil 90tis. tak očekávám nějaké služby a né to co předvádí Exim ale podle vyřešené reklamace je vše v pořádku….to mě teda dostalo!!!
Věřim že plno lidí je spokojeno se službami Eximu já byl taky spokojenej na dvouch dovolenejch ale když přijde problém tak vás Exim pošle kamsi a to si myslím že není v pořádku!!!!!!! Já již z principu s Eximem na dovču nepojedu…..

Toman Ladislav

Příspěvek od Toman Ladislav » 26 srp 2013 01:33

Zdravím všechny,již jsem psal o katastrofické dovolené s eximem.Jen pro info všem,dal jsem reklamaci s patřičnými § a hle,dostal jsem 2500kč na osobu zpět!5×2500!nebát se,oni totiž moc dobře ví co prodávají!!!!!

Dinno

Příspěvek od Dinno » 25 srp 2013 00:52

Jak si to tak čtu, opravdu češi národ reptalů a vždycky se vším věčných nespokojenců. Pořád všichni drškujete a stejně si příště u Eximu zase koupíte zájezd, když bude dobrá cena. A zase pak budete tady hrozně naštvaný … To je jak s recenzemi na hotely, němec napíše dobrou recenzi, holanďan, polák napíše dobrou recenzi a čech je hrozně nespokojenej. S Eximem jsem teď byl ( viz výše ) a vše bylo OK. Letěli jsme s Travel Service a to bylo taky OK !! Přestaňte už fňukat proboha !!!

Jan

Příspěvek od Jan » 24 srp 2013 04:51

Já jsem byl v Tunisku s Eximtours jednou a pevně věřím ,že naposledy.
Z all inklusive tam bylo asi akurát moře a slunce.
Hotel Safa nebrat ,nic horšího jsem nepoznal.
Nechápu jak něco takového může cestovka nabízet.

Jana

Příspěvek od Jana » 20 srp 2013 15:27

No nějak tak to bohužel bude. Stačí sledovat situaci, která nastala nyní v Egyptu. Všechny cestovky i ty malinké stornují zájezdy lidem bez problémů, protože vědí, že bezpečnost lidí je na prvním místě pouze Exim zase dělá problémy, vymlouvá se na nějakou vyšší moc, takže zase se potvrdilo to, že o klienty jim nejde jen o peníze. Hnus nechápu, že lidi pořád u Eximu kupují ty zájezdy.

Alexandr

Příspěvek od Alexandr » 20 srp 2013 14:41

Pro VASKA:Vase reklamace bude smetena ze stolu a zustane Vam pouze horka pachut ze skusenosti s Eximem.Nicmene Vam budu drzet palce ve Vasem boji proti teto monopolni CK…..

Vašek

Příspěvek od Vašek » 20 srp 2013 04:32

Hrůza , vše podepsáno , zařízeno , připraveno a den před odjezdem zrušená dovolená do Turecka ( není volný pokoj ) . Určitě budu reklamovat a požadovat náhradu škody

Dinno

Příspěvek od Dinno » 18 srp 2013 23:29

Musím vyjádřit maximální spokojenost s Eximem. Teď jsme s nimi byli v Hurghadě v Aqua Blu v termínu od 28.7 do 7.8.
Vše co cestovka v rámci zájezdu a ubytování slíbila se taky splnilo.Hotel přesně odpovídal inzerovanému.Odletěli jsme přesně na čas a to ve 23.50 h již 27.8. v noci, takže jsme měli celý den před sebou a odlet zpět byl v 16.20 h, takže celé dopoledne jsme ještě byli u bazénu, pak oběd, pak jsme odevzdali klíče od pokoje a za hodinu nás už vezli na letiště.Vyšlo to nejlíp, jak mohlo.
Po příletu do Hurghady si nás podávali místní zaměstnanci Eximu přes odbavení až do autobusu tak plynule, že jsem až koukal.
Delegát zafungoval výborně, když egyptská firma, která natáčela na video potápění při výletě na Giftun zkasírovala 20 eu,- s tím, že video dodá na hotel a vykašlala se na nás.
Dokázal to DVD z nich dostat a ještě navrch 5 dolarů jako kompenzaci.Výlety na místě přes Exim byli dobře zorganizované ( Giftun a 4-kolky na poušť ).
Takže přátelé, Exim můžu jen doporučit !!!

Olga

Příspěvek od Olga » 18 srp 2013 03:13

Turecko – Bodrum – hotel ok, bohužel nefungovaly fakultativní výlety – stávalo se, že jste se ve 4 hodiny ráno při odjezdu dozvěděli, že mají bohužel plno a do autobusu se nevejdete, nebo autobus vůbec nepřijel. Delegát neochotný, nespolupracoval. Příště raději s jinou ck!

Lorenz

Příspěvek od Lorenz » 17 srp 2013 15:23

Eximtours je podvodná CK. Na jaře letošního roku 2013 nás poslali na námi vybranou dovolenou V Tunisku do hotelu, který nebyl v provozu, takže zde nebyly ani bazény, ani zahrada, žádné animační programy, chodili jsme přes koberce apod. Slevu za zkažený pobyt s námi neřeší, na dopisy neodpovídají, mají své peníze a to jim stačí. Zákazník je již nezajímá. O tom, že hotel je mimo provoz byla CK informována, jak potvrdil ředitel hotelu.

Rychlá odpověď