recenze Pantour - Stránky 7 - Recenze cestovních kanceláří

recenze Pantour

Podělte se o svoje zkušenosti a recenze z dovolené s cestovní kanceláří.
Recenze Fisher
Recenze Bluestyle
Recenze České Kormidlo
Recenze Čedok
Recenze Čebus
Recenze CK GO2
Recenze Invia
Recenze Delfín Travel
Recenze Czech Holiday Center
Recenze TUI
Recenze cestovky
Recenze cestovní kanceláře
Recenze Canaria Travel
Recenze Exim Tours
Recenze Nev-Dama
Recenze SEN
Recenze travelendo
Recenze Brenna
Recenze Ancora
Recenze Afrodita
Recenze Go2
Recenze Alexandria
Recenze CK SEN
Recenze CK Jedeme do světa
Recenze CK TUI
Katka

Příspěvek od Katka » 30 črc 2014 17:31

Katastrofa. V životě jsem nezažila, že se v noci přijede do hotelu, noc je zaplacená a oni vás neubytují a nechají vás s dětmi čekat v hotelové hale do 10h dopoledne!!! CK PANTOUR jsou amatéři, co svět neviděl.

Ilona

Příspěvek od Ilona » 28 črc 2014 21:49

Vrátili jsme se o víkendu z Kréty, z Kokkini Hani, konkrétně z Anna Aparthotel s využítím AI v sousedním hotelu Aquis Arine Sand. Tento zájezd jsme zakoupili od CK Pantour. Přes všechny recenze, které jsme četli, než jsme odjížděli jsme měli trochu obavy, aby vše klaplo, protože na CK Pantour moc dobrá hodnocení nebyla. Opak byl pravdou – nebylo v podstatě vůbec co vytknout. Služby naprosto perfektní – ubytování v v Aparthotelu Anna bylo samozřejmě jednoduššího typu (odpovídá ceně), ale všude bylo čisto, na pokojích lednice, pán, který se nachází na recepci je strašně ochotný, navíc sem opravdu chodíte jen spát, protože celý den využíváte služby v sousedním hotelu Aquis Arine Sand (cca 30m od Aparthotelu), kde jídlo je naprosto perfektní, obrovský výběr všeho možného, lehátka a slunečníky jsou v ceně, stejně tak si můžete 3x za pobyt vyměnit osušky na pláž…všude se na vás všichni usmívají. Je málo míst kam bych se vrátila, ale sem určitě. Jediné mínus které tam je, že jsou hodně slyšet letadla, protože letiště v Heraklionu je vzdálené jen cca 12 km, ale přes den už to člověk přestane vnímat a v noci jsme bohužel museli mít zavřené dveře a využívat klimatizaci. Každopádně kdo chce zažít pohodovou dovolenou ať neváhá a zkusí tento nový typ ubytování kombinovaný se službami ve vedlejším hotelu – myslím si, že je to výborný nápad pro ty co nechtějí utrácet zbytečné peníze v několikahvězdičkových hotelech. Tím bych chtěla poděkovat i CK Pantour, která měla vše bezvadně zorganizované a mrzí mě, že zbytečně špatné recenze kazí jméno této CK.

Josef Teiml

Příspěvek od Josef Teiml » 28 črc 2014 18:34

Byly jsme s manželkou v Turecku hotel Side Alegria , krásný čistý hotel , perfektní služby i personál . Delegátka Petra ochotná a milá mladá slečna . Za mne a mou ženu jednoznačně ANO .

Míša

Příspěvek od Míša » 27 črc 2014 03:05

Trošku jsem se obávala Ck po přečtení některých recenzí. Můžu říct, že jsem se bála zbytečně. Cestovka byla naprosto v pořádku. Letěla jsem z Prahy na Krétu. Na letišti v Řecku bylo vše perfektně označenu kde najdeme delegátku, která nám dala obálku s informacemi a řekla nám jakým autobusem máme jet. Jeli jsme do hotelu Eri beach a naprostá spokojenost. jinak nebyl problém delegátku sehnat. Byla tam snad pořád. Navíc chodila do lobby v hodinách co měla napsaný a nebyl problém jí sehnat na telefonu. Rádi zase s touhle cestovkou pojedeme. Nabídla nám krásnou dovolenou za slušný peníze.

Eva

Příspěvek od Eva » 20 črc 2014 18:26

Včera jsem se vrátila z Kréty – Villa Maria Clever. Naprosto bez problémů, doporučuju všem. Ovšem: menší mínus info o pláži. Nejbližší pláž je malý rybníček, uměle vytvořená hráz, proti vlnám. Z toho jsme byli nejdříve zklamaní, ale 10-15 min. chůze je pláž větší, plná slunečníků otevřené moře s nádhernými vlnami. Nakonec jsme tam ale nechodili, spokojili jsme se s klidem u „rybníčku“. Pláž je denně upravovaná, nachystaná, slunečníky s lehátkama. Ubytování Vila Maria naprosto bezproblémů, čisto, prostorno, lednička, koupelna, teplá voda, TV. Jídla všeho dost, chodit se musí do Afrodite, ale je to minutka. Hlavní delegátka mírně arogantní, ale vše řekne, vysvětlí. Doporučuju.

Market

Příspěvek od Market » 18 črc 2014 23:45

Dobry den, taky mame u Pantour zaplacenou dovolenou v hotelu Galatia Aparthotel CLEVER ***, nemate, prosim, někdo zkusenost? Pobyt se svaby bych si nedala:-D

Eva

Příspěvek od Eva » 17 črc 2014 15:46

Zdravím,

zvažujeme jet s touto CK na Krétu, hotel Lambi? Moc prosím, jestli má někdo nějaké zkušenosti. Když to tady čtu nevím, jestli se mi na nějakou „dovolenou“ ještě chce, Bohužel jsme omezeni termínem :/ a nic „lepšího“ jsme nenašli.

Pěkný den a děkuji

Lenka

Příspěvek od Lenka » 16 črc 2014 07:45

Po přečtení recenzí jsme měly trochu obavy, jak naše dovolená v Turecku dopadne, ale byly zbytečné. Ubytování v hotelu Elysée Beach bylo bez problému, do hotelu jsme přijely v noci, delegátka nám na recepci vše zařídila. Druhý den byla informační schůzka, na kterou se dostavila druhá delegátka přesně načas (předem jsme věděly, že máme 2 delegátky) Měly jsme na na ně telefonní čísla, naštěstí jsme nic nepotřebovaly. Čas odjedu od hotelu na letiště nám přišel faxem na recepci den před odjezdem, tak jak nám delegátka řekla na schůzce. Na letišti na nás čekaly další 2 delegátky, které nám pomohly při odbavení. Takže za nás vše Ok.

Honza

Příspěvek od Honza » 15 črc 2014 16:06

Cestoval s Pantourem nekdo letos na Rhodos?
Odletame se zenou za 3 tydny…je mi trochu blivno z toho co tady ctu….vypada to na skvelou dovolenou se zviratky na hotelovem pokoji a jeste k tomu budem hlady:D
Nehraju na predsudky ale zrejme to bylo poprve a naposled co jedu pres agenturu s relativne „no name“ cestovkou….

Radko

Příspěvek od Radko » 15 črc 2014 04:32

Před týdnem jsme se vrátili z hotelu Sultan of Side. Ubytování bez problémů, výměna ručníků denně, jídlo výborné v nepřeberném množství, alkohol 14 hodin denně, počasí krásné. Doprava s tureckou leteckou společností bez problémů. Stačí si to nezkazit a nehledat všude zbytečně chyby. Vřele doporučuji.

Rychlá odpověď