Recenze Invia
-
Invia
Já opravdu nechápu ty negativní komentáře a stížnosti. Zřejmě asi záleží, přes jakou cestovku to je a do jaké destinace jedete. Když jsem četla všechny ty negativní zkušenosti, tak jsem se bála, co nás bude na dovolené čekat, ale zřejmě ten, kdo je spokojen, spíše nenapíše recenzi, proto chci napsat pozitivní recenzi a ujistit ty, co váhají. Poprvé jsme koupili zájezd přes Invii a vyjeli jsme na Tenerife přes cestovní kancelář LMX touristik a 100% spokojenost. Pokud jsme měli nějaký dotaz, zavolali jsme do Invie a vždy vyhověli a to jsme volali třeba 5x denně. Dokonce nám i do druhého dne vraceli přeplatek, kdy jsme jen museli vyplnit formulář o vrácení přeplatku. Měli jsme špatné informace ohledně letenek a online check inu, vše se vyřešilo a paní v Invii nám pomohla. To byla jediná ,,komplikace" během celé dovolené. Na letišti nás čekal transfer na hotel, ubytovaní jsme byli tak za minutu, pokoj čistý a nádherný. Dovolenou jsme si hrozně užili a den před odjezdem jsme měli na recepci info ohledně transferu zpět na letiště a ještě nám přišel email. Opět transfer na letiště bez problému a dojeli jsme v pořádku domů. Takže my jsme byli 100% spokojeni a pokud se bojíte, tak cestovní kancelář TMX touristik je naprosto v pořádku a vše proběhlo tak jak mělo.
-
Mercedes
invia
Uz nigdy invije!!!Zaplatila jsem zajezd do urciteho hotelu s tim ze mne zarucej ze tam doopravdu je volni mista mela jsem se tam setkat s detma jinak bysme vyhledavaly jiny hotel,zapevnily mne ze urcite ten hotel plati,5 dni pred odletem v pokynech mne prislo ze mam jiny hotel vmisto 5* prislo ze budu v 3* zacala jsem to resit ale samozrejme ze nic ...nabidly mne bud storno 80 procent nebo reklamace na miste a nebo doplatit 33000 !!!! Nesmysl !!!! Ze prej nemaji volni mista,a gdy budu resit dal tak mne zrusej zajezd!!!Banda podvodniku!!!Resila jsem to potom pre CK taky nic tak jsem stejne letela ze potkam deti aspon na plazi????Po prijezdu do hotelu na recepci jsem vkazala smlouvu gde mam 5* a to kam mne chtely soupnout,mily pan recepcni mne vyhovel a prestehoval k detem do hotelu ,mela jsem svuj pokoj tak ze mista tam skutecne byli jen ze invije ne hnula prstem aby svoji chybu napravila,ne doporuciji nikomu invije !!!
-
Leona Jirakova
Tato cestovní kancelář zbytečně plýtvá časem svých klientů. Dvakrát jsme si u nich rezervovali zájezd – ani v jednom případě jsme neobdrželi potvrzovací e-mail. Na webových stránkách stále inzerují zájezdy, které jsou ve skutečnosti už dávno vyprodané. Po rezervaci čekáte i dvě hodiny na telefonát, během kterého vám oznámí, že zájezd není dostupný, a slíbí, že se vám ozvou kolegové s alternativami. Když jsem se zeptala, zda si mohu jiné nabídky vybrat sama z webu a zda jsou aktuální, operátorka mi sdělila, že si vše musím ověřit s kolegy. Celkově velmi neprofesionální přístup, nulová transparentnost a naprosté nerespektování času zákazníků. Nedoporučuji.
-
mirka
-
Jakub
-
Návštěvník
Recenze Invia
Znovu se musím ptát, proč si lidé koupí zájezd od INVIE, když již několik let jsou na ně samé stížnosti? To přece není normální.
-
Luboš
Poté, kdy jsme si na webu zaplatli nabídku dovolené od INVIA (ale netušili jsme že přeprovádá nabádku od BRENNA) za 53 tisíc nám nepřišel potvrzovací email. Místo toho telefonát, že si musí ověřit dostupnost hotelu a letenek. Na webu stále nabídka visela a šla objednávat a zaplatit. Po několika telefonátech nám telefonista INVIA sdělil, že letenky již nejsou k dispozici a že nám dovolenou nemohou zajistit.
3 dny byly peníze v blokaci na našem účtu a místo toho aby je odblokovali jak slíbili do dvou dnů, tak si naše peníze INVIA stáhla na svůj ůčet. Žádná dovolená a žádné peníze zpět neposlali. O INVIA už nikdy více nechci ani slyšet.
3 dny byly peníze v blokaci na našem účtu a místo toho aby je odblokovali jak slíbili do dvou dnů, tak si naše peníze INVIA stáhla na svůj ůčet. Žádná dovolená a žádné peníze zpět neposlali. O INVIA už nikdy více nechci ani slyšet.